Rüyada kendini parlak görmek

Rüyada kendini parlak görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına işarettir.

Rüyada kendini parlak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Rüyada parlak kırmızı elma görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada siyah parlak elbise giymek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak yıldız görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, canının kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada parlak çanta görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayallere kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak ampul görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet eder.

Rüyada parlak sim görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak taş bulmak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada parlak siyah görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top