Rüyada parlak çanta görmek

Rüyada parlak çanta görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak çanta gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Rüyada parlak çanta görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet eder.

Rüyada parlak oje sürmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zamanının boşa gideceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada parlak ışıklar görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada parlak kol saati takmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalettir.

Rüyada parlak elbise giymek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak araba görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, anne ve baba duası alınacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada parlak siyah elbise görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top