Rüyada kendini satmak

Rüyada kendini satmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Rüyada kendini satmak gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada mercimek satmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet eder.

Rüyada karısını satmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küpe satmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada tarla satmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Rüyada bebek satmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada altın alıp satmak çok güzel çalışmalar yapacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada sad harfi görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates satmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top