Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak

Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek geçim derdinin sona ereceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top