Rüyada kendini zayıfladığını görmek

Rüyada kendini zayıfladığını görmek hakkını alacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, oğlu evli ise boşanacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada kendini zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yanlış işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek karlı ortaklıklara gireceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yakınının zayıfladığını görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şişmanken zayıflamak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin zayıfladığını görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin zayıfladığını görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top