Rüyada sevdiğinin zayıfladığını görmek

Rüyada sevdiğinin zayıfladığını görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin zayıfladığını görmek sabit geliri olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Rüyada kendini zayıfladığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının zayıfladığını görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top