Rüyada arkadaşının verem olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının verem olduğunu görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, uzun yıllar yaşayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının verem olduğunu gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada arkadaşının verem olduğunu görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kan verememek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birinin verem olduğunu görmek amacına nail olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada veremli hasta görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada verem olmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını boşanmış görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının elini tutmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, günah işleyeceğine, maddi olarak güç kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ölümünü duymak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top