Rüyada kilo almak

Rüyada kilo almak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, kötü bir habere veya tehlikeye alamet etmektedir.

Rüyada kilo almak gördüyseniz:

  • İşinizde ya da aşk hayatınızda veya ikisinde birden sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada birini kilo vermiş görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada birinin kilo verdiğini görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilo kaybetmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, çok günah işleyeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada kilo almış erkek görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada birini çok kilolu görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, afiyete ereceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top