Rüyada kilolu inek görmek

Rüyada kilolu inek görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kilolu inek gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Rüyada kilolu inek görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, güzel huylarının değişeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada olduğundan kilolu olmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Rüyada kadın kilodu görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, büyük savaşların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kilodunda kan görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ruhani önderlik yapacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kiloduna çiş yapmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, gönlünün rahata ereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top