Rüyada kiraz yediğini görmek

Rüyada kiraz yediğini görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, ağzının tadının bozulacağına, tartışmaların sona ereceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına inanılır.

Rüyada kiraz yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Rüyada kiraz yediğini görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, muradınıza ereceğinize, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan kiraz yediğini görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kiraz yediğini görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kiraz yedirmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasayla kiraz görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kiraz görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dalında kiraz görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kiraz yemek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top