Rüyada kireç tozu görmek

Rüyada kireç tozu görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, hastalıkların iyileşeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, parasına da para ekleyeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kireç tozu gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada kireç tozu görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada toz kireç görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, gururlandıracak işler yapacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulur.

Rüyada sönmüş kireç görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulur.

Rüyada duvara kireç sürmek çok mutsuz olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kireç yapmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kireçli su görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kireç badana yapmak işinin gücünün rast gideceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirece batmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top