Rüyada kırık parmak görmek

Rüyada kırık parmak görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık parmak gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada kırık parmak görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada parmağını kırık görmek hastalıklarının iyileşeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalettir.

Rüyada kırık parmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık oyuncak görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bardaktan su içmek özlemelerin son bulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada camın kırık olduğunu görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top