Rüyada arkadaşınla dudaktan öpüşmek

Rüyada arkadaşınla dudaktan öpüşmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla dudaktan öpüşmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek ters giden işlerin normale döneceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla dudaktan öpüşmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşıyla dudaktan öpüşmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top