Rüyada kırılan kapı görmek

Rüyada kırılan kapı görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, sürekli tartışacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılan kapı gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada kırılan kapı görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kapısı kırılmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kapının kırıldığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada demir kapının kırıldığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ev kapısının kırıldığını görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada kapı kırıldığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, düşmanlarına da dost olacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada oda kapısının kırıldığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada kırılmış kapı görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top