Rüyada kişiyi kilolu görmek

Rüyada kişiyi kilolu görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, dini inançların güçleneceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, güveninin artacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi kilolu gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Rüyada kişiyi kilolu görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada kiloduna çiş yapmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı kilolu görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada çok kilolu olmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top