Rüyada kızamık olduğunu görmek

Rüyada kızamık olduğunu görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızamık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kızamık çıkarmak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada kızamık olan birini görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızamık dökmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun kızamık olduğunu görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, namaz kılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun kızamık çıkardığını görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada kızamık geçirdiğini görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, farklı şeyler deneyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada kızamık olmuş bebek görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, saygınlığa, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada kızamık olduğunu görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok güzel işlere gireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top