Rüyada kızını gömdüğünü görmek

Rüyada kızını gömdüğünü görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok sevileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına işaret eder.

Rüyada kızını gömdüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Rüyada kızını gömdüğünü görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini öldürüp gömdüğünü görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bol kazanç elde edeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet eder.

Rüyada canlıyı gömmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada bebeği diri diri gömmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek mal kayıpları da yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada cesedi gömmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada yaşayan birini gömmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü suya gömmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top