Rüyada kocanın uzvunu görmek

Rüyada kocanın uzvunu görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, makam ve rütbe edineceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ağzının tadının bozulacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın uzvunu gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada kocasının uzvunu görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın uzvunu görmek sıkıntılardan kurtulmaya, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada para uzatmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada sigara uzatmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, geç de olsa huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye el uzatmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine elini uzatmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top