Rüyada kocasını kestiğini görmek

Rüyada kocasını kestiğini görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kocasını kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada kocasını kestiğini görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak ihanete uğrayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada saçınızı kestirmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et kestiğini görmek mutlu günler göreceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada başkasının kolunu kestiğini görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı kestiğini görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kedi kestiğini görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top