Rüyada kol sallamak

Rüyada kol sallamak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, ekmeksiz kalacağına, hataların telafi edileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına rivayet eder.

Rüyada kol sallamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Rüyada kol sallamak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağını sallamak sıkıntıların aşılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin el salladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birine el sallamak borcunun kalmayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mendil sallamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ev sahibi olacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulur.

Rüyada gemiden el sallamak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, giderlerin artış göstereceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet eder.

Rüyada kalça sallamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top