Rüyada arsa sahibi olmak

Rüyada arsa sahibi olmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kariyerinde atılım yapacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arsa sahibi olmak gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Rüyada arsa sahibi olmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek sorunlarından arınacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada arsaya bakmak bahtın açık olmasına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arsa sattığını görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada arsalar görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arsa aramak daha bir sevileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalettir.

Rüyada arsa görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında arsa almak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top