Rüyada komando görmek

Rüyada komando görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, ileri gideceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada komando gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada komando görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, husumetlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada komando asker görmek sevinç ve mutluluğa, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada komando olmak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top