Rüyada komşunu uyurken görmek

Rüyada komşunu uyurken görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalettir.

Rüyada komşunu uyurken gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Rüyada komşunu uyurken görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada uyurken ıslanmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hastalıkların son bulacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada uyur numarası yapmak kazancının da artacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini uyurken görmek geçim kaygısı duymayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Rüyada anne babayı uyurken görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine alamet eder.

Rüyada uyurken düşmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına işarettir.

Rüyada ölen babasını uyurken görmek yanlış adımlar atacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, ters giden işlerin normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını uyurken görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, umutlarının çoğalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top