Rüyada korkmak

Rüyada korkmak hayalkırıklıklarının giderileceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkmak gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Rüyada aynadan korkmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada güvercinden korkmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada ölü birinden korkmak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada koyundan korkmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada birinden kaçmak korkmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, müjdeli bir haber alacağına işarettir.

Rüyada ağlamak korkmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kangurudan korkmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada bir adamdan korkmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top