Rüyada korse görmek

Rüyada korse görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, güzel haberlerin alınacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada korse gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Rüyada korse takmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, sürekli bağırıp çağıracağına tabir olunur.

Rüyada korse giymek borçlanılacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada korse görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top