Rüyada küçük geyik görmek

Rüyada küçük geyik görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük geyik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Rüyada küçük geyik görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz geyik görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında geyik görmek yağmur yağmamasına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, başının belaya girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü geyik görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalettir.

Rüyada geyik sürüsü görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik ve kurt görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kişisel yeteneklerini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada geyik öldüğünü görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top