Rüyada kumları süpürmek

Rüyada kumları süpürmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, kişinin can derdine düşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumları süpürmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada kumları süpürmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Rüyada kumlara basmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalettir.

Rüyada kumla abdest almak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada kumları temizlemek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, böyle işlere kalkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumlara gömülmek başarılarının hiçe sayılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kumla oynamak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumlara uzanmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada kumla oynamak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top