Rüyada kumru yakalamak

Rüyada kumru yakalamak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Rüyada kumru yakalamak gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada kumru yakalamak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pencerede kumru görmek üzgün ve karamsar olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kumru görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çift kumru görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kumru görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çifte kumru görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, onları okula göndereceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kumru öldürmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada evde kumru görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, artık rahat bir nefes alacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top