Rüyada kunduracı görmek

Rüyada kunduracı görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kunduracı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda haklarınızı aramanız, çıkarlarınızı savunmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz kundura giymek işinde çok büyük bereket göreceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kundura ayakkabı görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada kundura görmek kederlerinin son bulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kundura görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada kundura dükkanı görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada kundura kaybetmek bir yandan cenaze olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, durumunuzun iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kundura görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ruhunun dinleneceğine, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Rüyada kundura almak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top