Rüyada kundura görmek

Rüyada kundura görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, dileklerinin yerine geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işarettir.

Rüyada kundura gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Rüyada erkek kundurası görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına alamet eder.

Rüyada kunduracı görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada siyah kundura görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kundura giymek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kundura dükkanı görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi kundura görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kundura görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kundura kaybetmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top