Rüyada afyon görmek

Rüyada afyon görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada afyon gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada afyon kaymağı yemek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Rüyada afyon görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada afyon tarlası görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada afyonua gitmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada afyon kaymağı görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada afyon şehrini görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kazancının artacağına, işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top