Rüyada asker tüfeği görmek

Rüyada asker tüfeği görmek güzel günler yaşayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada asker tüfeği gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada eli tüfekli asker görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tüfekli asker görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada asker tüfeği görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, geçim derdi yaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada av tüfeği görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada tüfekle kovalanmak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top