Rüyada kuyruklu görmek

Rüyada kuyruklu görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruklu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruklu görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu koparmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada akrep kuyruğu görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruklu gelinlik görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalet eder.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada balık kuyruğu yemek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, karşılığını bulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top