Rüyada askerden teskere almak

Rüyada askerden teskere almak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada askerden teskere almak gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Rüyada askerden teskere almak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada teskere almış asker görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, işsizseniz işe gireceğinize, kötü günler görüleceğine inanılır.

Rüyada askerde teskere almak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada teskere almak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker olan arkadaşını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde asker görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kendini asker olarak görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top