Rüyada lahana ve marul görmek

Rüyada lahana ve marul görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, tövbe etmeye, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, girilen yolda zarar edileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada lahana ve marul gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada marul ve lahana görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalet eder.

Rüyada lahana marul görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada lahana ve marul görmek yüzünün güleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada marul aldığını görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul ve maydanoz görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada marul almak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına yorulur.

Rüyada marul salatası görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada marul satmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top