Rüyada makyaj yaptırdığını görmek

Rüyada makyaj yaptırdığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada makyaj yaptırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Rüyada çok makyaj yapmak afiyete ereceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını makyaj yaparken görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına alamet eder.

Rüyada birine makyaj yapıldığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sıkıntılarını aşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor makyaj görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine makyaj yapmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak maddi açıdan zarara uğranacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak sözlerinden çıkmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top