Rüyada mavi bez görmek

Rüyada mavi bez görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi bez gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Rüyada mavi bez görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada aybaşı bezi görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, ayıplanacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adetli bezi görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada çocuğun bezini değiştirmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boklu bez görmek dinden çıkacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kefen bezi görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada adet bezi değiştirmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top