Rüyada mavi far sürmek

Rüyada mavi far sürmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, ayrılık yaşanacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, istediği projeleri yapamayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Rüyada mavi far sürmek gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Rüyada mavi göz farı sürmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok hayır duası alacağına işarettir.

Rüyada göze mavi far sürmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada mavi renk far sürmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada mavi far sürmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine inanılır.

Rüyada gözüne mavi far sürmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada turuncu far sürmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz far sürmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada göze yeşil far sürmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top