Rüyada mavi göz kalemi görmek

Rüyada mavi göz kalemi görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sıkıntısının biteceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı rivayet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Rüyada mavi göz kalemi görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, herkesin rahat edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, diplomalarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına yorulur.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada göz kalemi açmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi almak büyük bir zenginlik elde edileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top