Rüyada mezar sevmek

Rüyada mezar sevmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hayatının alt üst olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar sevmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı sevmek acı veren durumların vuku bulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini mezarda görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada mezar sevmek mal ve mülkün telafi edileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin mezarını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin mezarını görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin mezarını görmek kısmetinin bollaşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin mezarını görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top