Rüyada mezar taşı yapmak

Rüyada mezar taşı yapmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, onun her zaman başında olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yapmak gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Rüyada mezar taşı yapmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada taştan mezar görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşını sökmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına inanılır.

Rüyada mezara taş atmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eskileri yâd edeceğine işaret eder.

Rüyada tahta mezar taşı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık mezar taşı görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top