Rüyada mezar üstünde ışık görmek

Rüyada mezar üstünde ışık görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada mezar üstünde ışık gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sorunlarından arınacağına delalet eder.

Rüyada ışıklı mezar görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar içinde ışık görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek başarılarının katlanacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan ışık görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, başarılarının kalıcı olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top