Rüyada mezarın üstünü temizlemek

Rüyada mezarın üstünü temizlemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, aile hayatlarını bozulacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hem de çok üzüleceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstünü temizlemek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezarın üstünü temizlemek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayallerinin gerçek olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada üstünü temizlemek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstünü temizlemek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Rüyada evin üstünde mezar görmek kendini bunu başaracağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde ağlamak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde köpek görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kazancının ilk önce azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü mezarın üstünde görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top