Rüyada mezarlığın önünden geçmek

Rüyada mezarlığın önünden geçmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık önünden geçmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada namaz kılanın önünden geçmek karısının çok mutlu olacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işarettir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına delalet eder.

Rüyada caminin önünden geçmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Rüyada kahvehane önünden geçmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada cami önünden geçmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, tamamlanmadan kalacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top