Rüyada mezarlıkta aslan görmek

Rüyada mezarlıkta aslan görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, maddi olarak epey kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta aslan gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Rüyada mezarlıkta aslan görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada kükreyen aslan görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına yorulur.

Rüyada aslan oynadığını görmek şansının kötüye gideceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, üçüncü gözünün açılacağına işarettir.

Rüyada tüysüz aslan görmek iyi konumlara geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalettir.

Rüyada aslana sahip olmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kötü gününden de geri duracağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada aslan ayı görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada aslanlarla kavga etmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top