Rüyada mezarlıkta meyve görmek

Rüyada mezarlıkta meyve görmek büyük maddi kayıp verileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta meyve gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada mezarlıkta meyve toplamak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sorunların kalmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta meyve görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta meyve yemek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, onlarla ayrı düşeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıktan meyve toplamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıktan meyve yemek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bir ömür olacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta meyve ağaçları görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, çok üzüleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle meyve yemek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada turuncu meyve yemek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top