Rüyada mezarlıktan görmek

Rüyada mezarlıktan görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, eve huzur dolacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Rüyada boş mezara girmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sarıklı mezar görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada mezarın başında kuruan okumak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kendi mezarını hazırlamak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta yumurta görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşında tarih görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıktan çıkamamak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top