Rüyada misafirin elini öpmek

Rüyada misafirin elini öpmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada misafirin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada misafirlerin elini öpmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada misafirin elini öpmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada misafir eli öpmek maddi kaynakların zarar göreceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada misafir öpmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, vefa göstereceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafiri öpmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada misafirleri öpmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hayatın düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elin içini öpmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada ölen insanın elini öpmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top