Rüyada mor topuklu ayakkabı görmek

Rüyada mor topuklu ayakkabı görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendini toparlayamayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada mor topuklu ayakkabı görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı almak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, büyük bir servete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, durgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarından arınacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, stresten uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top