Rüyada müdürlüğe terfi etmek

Rüyada müdürlüğe terfi etmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürlüğe terfi etmek gördüyseniz:

  • Romantik jestler iyi bir ilişkiyi besleyebilir.

Rüyada müdürlüğe terfi etmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada işte terfi etmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada işte terfi almak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kazancının günden güne azalacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada terfi etmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin terfi ettiğini görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının terfi ettiğini görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada terfi edilmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top